Wednesday, November 9, 2016

Vlog

Memang dh lama nak start vlogging since last year lg tapi mcm segannnn. Ada ke org nak view, ke aku syok sendiri je. Bila fikir banyak2 kali baru aku betul2 decide nak start. Sebab first, aku memang takde masa sgt nak update apa jadi kt blog ni. Ok la maybe org ckp nak edit video lg lama tp so far editing x lama mana. Just cut je. Dia beza dari nk buat makeup tutorial kena masukkan lagu n etc to make the video interesting. Kot la aku taram je hahaa 

And secondly.... Aku dari kecik ada perasaan malu yg menebal. Aku x pernah confident. Even zaman sekolah, kalau ckg tanya n aku tahu jawapan dia, aku akan jd org bodoh buat2 tak tahu -.- until now... Sebab aku selalu rasa mcm takut nk ckp dgn manager la apa la.. Padahal bukan dia nak makan aku. Kenapa diyanaaaaa. Tolonglah jgn rasa diri tu 'kecik' sgt. Sedarlah kena act mcm org besar, mcm badan kau lah hahahaaa 

So hopefully x hangat2 tahi ayam lah niat nk vlogging ni. And seriously it's not because of fame. Tak langsung. It's more on sharing my current life events. Dah besar takde heran dah bab followers likers bagai nii. Boleh pulak seret masuk kubur sekali hahaha 

InshaaAllah i xkan lupa la diaryana ni.. Will keep on updating.... 

Monday, October 17, 2016

Pre-Convo Photoshoot

aku selalu berangan nak photoshoot pre-convo BAAAMMM sikit. maksudnya mcm lain daripada lain la. abang tahun lepas masuk OhBulan sebab dorang jadi Star Wars. tp disebabkan kekangan masa, otak pun barai takde idea so ni jela mampu hahah alhamdulillah.

sabtu pagi ktorang ambil robe, petang tu jugak photoshoot terus. awalnya tiga kerat je boleh photoshoot. waktu tu aku dah mcm.. aih tak best la bertiga padahal geng ada 5 orang konvo sekali. end up semua boleh join.

location: KLCC area. so ktorg mmg tebalkan muka jela pakai robe gitu. siap ada lg foreigner amek gambar ktorg ;) hahaa










banyak lg gambar tp x edit lg. pictures taken by my friend. dia muslimah photographer. boleh usha ig dia knaphotogart . baru tak segan nak posing ;)