Saturday, October 20, 2012

esh en em

assalamualaikum,

at last, dapat jugak jejakkan kaki at h&m. yesterday, I took almost two hours just to look for something to buy. haha nampak sangat desperate. and to be compared h&m at Lot 10 and SCM, Lot 10 lagi besar. ada 3 tingkat. tingkat 1 and 2 for women apparel . tingkat 3 for kids and guys apparel. harga? affordable :) kalau duit banyak mmg borong jugak la sebab harga dia murah from other branded outlets. tp sayangnya tgh pokai...... hewheww..

I bought, a sleeveless aztec top and I loikeeee it. k.

here goes the picturesss,








anyway, what's my plans for this semester break? hurmm. let me think. bangun 'pagi' masak lunch, kemas bilik, baca novel, tengok drama korea, online 24jam, skipping petang2. sementara nak tunggu kawan2 matriks balik, mmg tu jelah aktiviti aku. MUET aku hari isnin. aku ada instinct yg aku satu group dgn dila. sebab.. index number ktorg sebelah2. hahaa bagus jugak tp takut aku tak boleh serious je. hikhik. and insyaAllah next week, balik JB sambut raya haji. Legoland awaits! :D


______________________________________________

19.10.12

HAPPY 18th BIRTHDAY, MY DEAREST BEST FRIEND :*


SWEAT FOREVER. thanks syg for everything. how do I livee without youu, I want to know. how do I ever, ever survive~~~*nak tulis panjang tp rasa nak nangis so baca jelah birthday text message aku*

haha love you :')


No comments: