Wednesday, October 17, 2012

them,

there are few pictures that I would like to share with you guys,

12.10.12







right after we finished our last payyper, ze housemates and I went out to Setia City Mall. yelah SCM jelah mall paling dekat utk budak2 Palam hangout. naik bas beramai2 dan berhimpit2 mcm nasi impit sepanjang 40 minit perjalanan to SCM. padahal aku memang malas nak naik bas dah. lagi rela sewa kereta daripada membazir masa menunggu bas.

a week bfr 'housemates dayout', we had planned to have our lunch at Seoul Garden. Wani lah semangat sangat. aku mmg tak tahu-menahu pasal Seoul Garden. Seoul Garden ni dgr mcm restoran korea kan? tapi sebenarnya tak lah sangat. cara dorang je mcm orang korea. buffet. tu paling seronok. makan la banyak2 mcm mana sampai pecah perut pun tp harga still berpatutan. macam2 makanan ada. seafood, ayam, daging yg dorang dah perap, kimchii, ramen, sayur semua ada. dia mcm ala2 steamboat la. kita kena masak sendiri makanan2 mentah tu atas tempat masak tu. seronok wa cakap lu. aku mmg tak pandang kiri kanan makan dgn penuh lahapnya.

the best part is....... their ice cream. tgk jela gambar kat atas tu. ice cream penuh. abc pun ada tau.. sedap sangatlah ya Allah kecur air liuq den. tambah lah banyak kali pun. no extra charge. total untuk 7 orang makan, (student price) is rm200. okay lah each person has to pay rm28-rm29 kan kan? berbaloi tau. go tryyy lah.

then, yg bestnya kat SCM, H&M dah bukaaaaak! hahaha boleh tahan lah besar tp cannot lawan yg dkt Lot 10 tu kot? aku dah aim beberapa baju dah. and so far , price dia affordable lah. tak mcm Topshop, Zara yg harga merapu tu. hurmm.. bila lah aku nak pergi H&M kat Lot 10 tu :(

anyway, tah bila lagi boleh hangout dgn housemates kan :")

______________________________________________________

13.10.12





alhamdulillah, cousin gila2 sengal aku dah selamat diijabkabulkan. kejap je rasanya. dulu selalu buat benda tak senonoh sama2. anyway cousin aku pengantin perempuan tu. hihi semoga panjang jodoh kau, along :*

bila pulak lah turn aku.. *wondering*






No comments: