Thursday, January 24, 2013

xperia SL

assalamualaikum :)

I'm home again~ balik rumah pun sebab.............


hihihi I bought this! at first kan I have stated nak beli S2 kan.. but then tukar plan sebab sakit hati dengan manusia tu. ibu actually dah kasi deposit dah dekat apek jual phone ni.. tp tadi bila nak pergi ambil, dia kata S2 original dah tak release dah. aku dah hangin hahaha yelah, dah berangan mcm2 kot. he should have called lah just to inform phone ori S2 dah tak keluar lg dah.. but every cloud has its silver lining. I got a better one. Sony Xperia SL. tp beli kat kedai lain.. sebenarnya aku mmg aim phone ni before ibu kata dia belikan aku S2.. rezeki :D so sekarang I still haven't explored everything yet. and just so you know, mine is gray in colour~ pink dia tak lawa sbb cepat calar.

camera 12mp tp front camera 1.3 mp sahaja kot. HD. 32GB. and from reviews dekat google, it shows that rating Xperia SL is better than S2.. what else.. battery dia mcm battery iphone. so xleh tukar battery if ada problem ke apa. kena jaga elok2.. what else.. ohh i dah create account instagram dah. follow me: yanamia CEWAHH. padahal noob je. and seems like i have to let go my baby BB.. sekarang dah bukan bb user. sedih sebenarnya. nak nangis dah. tp helmi a.k.a my brother needs it more :') 

thanks ibu.. actually ni kira hadiah spm sekali. aku tak pernah tuntut hadiah spm sebab bukan straight A's pun but ibu said ni kira included sekali :') love chu ibuu. terubat sikit rasa hati yg sakit ni bila fikir pasal paper maths. -.- 




No comments: