Tuesday, June 18, 2013

handmade phone covers , Malaysia *preorder* *limited edition*


I totally envy those who're gifted in arts ;) anyway, I'm currently helping out my best friend to sell handmade phone covers. phone models that are currently available are S2, S3 mini flip cover, S3, iphone and HTC X. the designs provided at this time being are just as shown as the picture above n more to come, hopefully :)

hmm I wonder how nak lukis rambut sehelai2 mcm kawan aku lukis....... kalau aku yang lukis, jadi rambut megi rasanya... ahaks. by the way, phone cover ni bukan yang mcm print out tu tapi memang real handmade. dah kata handmade, mesti lah dia lukis guna tangan. bukan sticker atau sewaktu dengannya.

harga berapa? harga sangat berpatutan semestinya!!! dengan hanya membayar rm30, anda layak utk menggayakan this piece of art utk phone anda! comel tak Kak Ton~ k tetiba. hahaa k kita serious sikit. harga memang fix untuk semua model phone. cuma kena tambah rm6 untuk postage. kalau nak COD, area Bdr Tun Hussein Onn, Cheras sahaja. maksudnya, tak perlu lah bayar lebih untuk postage. kalau nak kami post, total hanya rm36 :)

serious murah dan berpatutan....... antara details yg lain ialah casing yg dibeli memang berwarna putih tapi lukisan bukanlah hitam dan putih sahaja.. ada la warna sikit. so far memang dah ramai yang order. tempahan ditutup sebelum akhir bulan Jun.. bulan puasa tak nak lah ambil order dah. kira ni limited edition la kay :)

kepada yang berminat dan sebarang pertanyaan, boleh drop comment di bawah. sekian, terima kasih~




2 comments:

Farah said...

i just found this and where can i get this? thank u :)

yanamia said...

my dearrrr, hmm order dah tutup. sorry :(