Friday, June 21, 2013

pointless update

tangan bengkak pasai main badminton ganaih sgt.. tapi seronok abeh. main dgn my adik zuzu, kak jiha and nasyrah ;) hihiks korang hebat gak eh. akak segan main ngan korang. ahakksssstuih k kurang sopan astaghfirullah. serious lahhh, main dalam court seronok sangat kot. nak main futsal tapi takde gang lak. so main jela badminton. sopan sikit sbg seorang perempuan..... *padahal terlompat2 mcm beruk maknyeh* jom la rakan-rakanku. ayuh keluarkan peluh utk kesihatan zahir dan batin!!! k.

todayyy is a productive day! bangun pagi, breakfast dgn kekasih hati, masak, cuci 3 buah jamban, p kedai fotostat amek gambar passport yang memang huduss n fotostat dokumen, tgk Monster Inc, main badminton dan makan pizza. susah payah hilangkan lemak, tambah balik kalori.... haih memang aku annoy satu rumah ni dgn bab2 kalori. aku jaga sangat makan lately ni. alhamdulillah berat dah turun banyak jugak lah. seluar dah longgar.... baju kebaya beberapa tahun lepas pun muat dah.. :) hihiks go go diyana. boleh kurus lagi!!

nanti i olls kongsi tips i olls bila i olls dah betul2 kurus kay ;) 

oh I just found out yg aku ada new habit.. bila aku geram, mmg aku bite lips aku. dengan ganasnya. sampai berdarah. sebab nak elak daripada ter curse sesiapa, so aku tahan dgn cara mcm tu. it works. so kepada sesiapa yg rasa nak jaga mulut supaya tak terlepas kata2 tak elok, buat la cara mcm aku buat. pastu sesambil tu istighfar. super duper works ;)

okay entry ni memang sememangnya pointless. bazir masa hang doq baca

tapi.. 

just nak habaq.


adik zuzu saya manyak nakal. suka bahan aku. annoying kadang-kadang. tapi. dalam berjuta-juta manusia yg aku kenal, dia yg paling setia. tanya aku okay tak. pesan jangan emo almost tiap hari. dulu bila aku sibuk, aku ditch dia. tapi dia tak pernah ditch aku. goodluck for ur spm syg. pape hal, akak will try to support you. muaaaahhhhhhh love you lah budak! n oh...
sila terharu. haha.


hargai yg masih ada, yg masih setia. yg dah pergi, biarkan sahaja. ada jodoh, ada lah.

No comments: