Tuesday, June 18, 2013

S stands for what? Suparjo!

assalamualaikum :D

alhamdulillah, I've done watching Man of Steel dengan ayah and abang. so far, I can conclude yg movie ni not bad. tak lah bosan macam certain orang kata. banyak scene action. even menguap banyak kali pun, takde lah sampai tertidur. ahaksss good comparison; best tapi menguap? itu pelik.

hero dia kemain hensem. cair wa cakap lu. hmm lately ni asyik turn on tengok lelaki berumur.. not a good sign. menakutkan je.. hihiks. and heroin dia yg berlakon cite Enchanted n Confession of Shopaholic. she gained weight, I can tell. tapi tak kesah lah pasal tu. yg penting jalan cerita dia agak kuat. cerita yang hampir 2 jam setengah tu tak lah rasa menyeksakan untuk dihabiskan. n oh. I cried twice. ya rabbi, diyana... serious aku tak perasan tiba2 mata berair. yg lagi satu scene waktu ayah angkat Superman meninggal sebab kena sedut tornado tu lagi laa teresak-esak aku dibuatnya. ahakss k sorry u olss i dah terspoil la pulok~

go watch it, peeeeeople~~~

CAK! *tibahh*

bestnya hari ni! finally dapat jugak parcel ni. yup. Imma sell paisley and tribal shawls sooon. lebar. boleh cover u olls punya chest. kita ni perempuan kena la ayu sikit tutup apa yg perlu.... 

mohon bersabar. esok i olss upload gambo.



No comments: