Friday, August 23, 2013

bertandang

assalamualaikum,

hari ni dari pagi sampai sekarang, otak ni ligat berfikir. malam tadi mimpi someone sampai terbawa ke realiti. rindu gamaknya. bangun2 pagi, check instagram, Wani post gambar lama kami, housemates, sampai lah aku teremo sama. tengah hari pulak Haifa, ex classmate kt Palam dulu call buat prank. mungkin hari ni  hari rindu sedunia kot. dan bila aku rindu someone, sangatlah buruk dan teruknyaaaaa :( 





today is a tough day for my loved ones.. kawan2 aku banyak masalah skrg ni.. aku tak boleh la... even mcm mana aku dlm masalah ke, or aku migrain fikir masalah sendiri ke apa, kalau kawan2 aku ada masalah, aku akan jd super duper sedih. tp tak lah tunjuk.. sbb I need to be stronger than them. kena kasi kata2 semangat. masalah dorg dh jd mcm masalah aku jugak. aku mmg banyak fikir tapi tak lah rasa terbeban. aku seronok bila org percaya aku. rasa mcm berbesar hati utk menjadi pendengar.

so kalau korang ada masalah, sila bagitahu saya. chet. mcm pakar motivasi. I can't promise you guys that I can solve your problems ke apa.. tp I can be one of your best listeners, inshaaAllah.



anyway, alhamdulillahh, I had a great time a few days back. so far, ada la beberapa kawan dah datang beraya. seronok jugaaaaaaaaaak bila org datang. nak2 lagi setelah lama x jumpa. so, aku nak update sikit siapa yg dah bertandang kt rumah aku ni haaa. sesaje simpan buat kenangan dalam blog.

13 Ogos 13


Hairul & Alina; my favourite couple. 


Zuzu & Sab. my adik2 yg sengal suka bahan kakak dia yg sorang ni sbb kakak dia lurus bendul dan comel orangnya...... hmm love you girls kayh even nakal :* 

nak cite lebih pun x ingat apa... sebab dorg dtg rumah 10 hari lepas :p


19 Ogos 2013

yang ni fresh lagi... my geng satu kepala from Palam (guys semuanya) turun Cheras. serious lah seronok tak terkata. don't get me wrong.. kawan perempuan aku lg ramai sbnrnya tp dorg nak drive dtg rumah aku mmg susah ler..

actually ni plan last minute. salah satu kawan aku berbaik hati nak pick me up kt rumah, padahal dia duduk Subang kot -.- n oh, bukan aku sorang je girl. Ika pun ada sekali. if aku sorang, memang kirim salam nak jumpa.. x manis gitcheww.

nk dijadikan cerita, janji pukul 9 pagi, ended up dorg sampai pukul 2 petang. hahaha janji melayu :p yet nevermind, dorang dtg berayaaa rumah, then beraya rumah ika, pastu had our late lunch dkt cafe somewhere in BTHO , then satu lagi trip dtg beraya.. dorg datang asing2. 


@ rumah ika







gambar ni patutnya x dekat sgt dgn Adib.. I was standing tak bergerak2 lepas tlg ambil gambar the guys, then dorg yg dtg kat aku.. aku ke belakang sikit ekceli.. haha.. aduyai... mohon jgn skandalkan aku dgn dia.. dia ni peminat ramai sgt. haha


oh, kawan aku yg pakai baju biru sebelah kanan sekali tu stylo milo lah dari Ganu turun Pahang then turun KL dgn motor beso dia. nak jelajah seluruh semenanjung katanya. semangat sangat nak dtg rumah aku hahaa.


hish segan pulak banyak sgt gambar dgn laki................... kbai.



No comments: