Monday, August 26, 2013

open houses; finale

assalamualaikum,

24th August 13

hmm.. menyampah..

my baby girls xx

syasya. setahun sekali je dapat jumpa :(

@ Mimah's

Dila, Mimah, pwincesh Dianne, Syasya

thanks Mimah sebab jemput. dia ni kawan dari sekolah rendah lagi...... thanks for being there when needed, thanks for always reminding me that I'm not alone. Allah ada. huu doakan aku, Mimah. takut la nak mula hidup baru :( hmm love youu xx 

pastu pergi menikah kat masjid BTHO tu.. alhamdulillah semua selamat........... hihihi jetjet je i olls.



lepas tu gerak p rumah Amir Zubri pulak. no pictures :( tak sempat amek. anyway, aku tau kau baca ni jugak hihi aku memang sejak dari tahun2 lepas kau ajak p open house kau, aku mmg nak p sangat cuba selalu ada aral. alhamdulillah bfr kau fly Jepun next year, sempat la aku makan nasi dagang n kek cokolat mak kau yg superbly delicious nak nangis makan sebab sedap sangat.... hmm anyway, kau la kawan lelaki yg paling concern n caring yg pernah aku jumpa. thank youuuu, Amir! hihi ;)

makcik selfie :p

beshpwens :*

and it felt exactly like we were in Form 5......... haha faham kan :3

dak dak hotz gamma :*

makcik Yo ni waktu aku form 2 dulu memang kami ni bermusuh. musuh sebab sorang laki. wahahaha lawak gila lah bila ingat balik. padahal kawan lelaki aku tu rapat dgn aku n geng2 Yo ni pastu aku lak jenis yg tak suka share so mula la perang hamun but it didn't last for such a long time lah. kejap je. n yeah Yo tinggi gilos ekceli. aku pakai heels 4 inch pun still xleh sama tinggi -.-

patutnya aku n Dila pendek paras telinga Yo and Nad je :(

semalam pakai baju tokmak, actually ada sulam kat bahagian atas tu tp cover dgn tudung so ada la sikit nampak macam baju skolah en :p anyway , baju tu tak muat dah bila tahun lepas aku try pakai but then alhamdulillah muat balik. yeayyyyyyy! n do spot the heels. sakitnyaa nak jadi cantik :(

my favourite boysss! Farid and Aza with their innocent face -.- thanks percaya aku, korang.. I knw I'll always got your back.... hm..



25th August,

ada 3 invitation open houses tapi couldn't make it......... sedih. sebab rumah sendiri dah sibuk ramai org dtg. n tetiba gastric attack kemain hebat sampai x boleh tidur malam. ok ok kifarah dosa. 


tu je kot.. emosi tgh tak stabil tak tahu nak tulis apa. k peace.


No comments: