Monday, September 9, 2013

so-called-schedule

assalamualaikum,

one of the best thgs ever in my college kediaman is wifi dia superb sampai ke dalam bilik. so there's no need to buy berokben ke apaaaa weehooo. cuma kadang2 line dia meroyan sikit...... kena selalu refresh n login.

yet the suckest thg ever is my schedule/timetable, ada night and saturday classes. pak laaaa nak nanes wuuu wuuu. ekceli bila first time check jadual and ada class hari sabtu petang, mmg dah nangis dah. batinkuu menjeritt namunn tiada suaraa~~ gituu. and then tak puas hati, cek lagi jadual malam semalam and tengok2 tak ada pulak class sabtu! change of schedule yg sangat bagus. dah lega dah, siap plan lagi sabtu ni lepas subuh nak balik rumah lepas tu nak shopping utk birthday present ayah. BUT JUST NOW I CHECKED AGAIN N TETIBA ADA CLASS SABTU PAGI. NOT AGAIN. sigh sigh sigh.

I shouldn't complain................... Allah tak suka org tak bersyukur.. okay... okay... :(

class first is arab class. rasa mcm excited yet at the same time mcm a lil bit nervous sebab lecturer arabic mmg pak arab. harap2 tak ternganga la aku kalau beliau ckp arab tahap tinggi. n then, kena cari kawan baru, kena pandai2 manage time sebab bas bukannya 24 jam ada. dia ada jadual perjalanan bas jugak. nak je drive rasanya.... hari selasa nanti class habis pukul 8malam. tgh dok risau fikir pasal maghrib nanti terbabas. hopefully lecturer lepas awal la so that boleh solat dulu then balik naik bas.

moga Allah permudahkan........ 

i am an independent, young lady.. inshaaALLAH boleh hidup berdikari. chayok diyana omey! hihiks peghasan.



No comments: