Friday, January 31, 2014

kisah bunga api



aku sukaaaaaaaa bunga. tak kesah lah bunga ros ke bunga taik ayam ke, as long as it is a type of flower, aku memang suka. tipikal lah bagi perempuan. tapi...... bunga api aku paling tak boleh resist. New Year hari tu, lepas habis paper Econs, aku n Hanin pergi KLCC. oh we ollls TAK celebrate new year fyi. it was just that, aku nak tgk firework. the biggest firework I'd ever seen before was at A Famosa. aku nangis2 tgk  bunga api. k over. so yeah, ktorg pun lepak la KLLC dari ptg sampai malam... 

tapi.. tau2 jela kalau org sambut New Year, punya ramai mat indon, minah indon. dok cucuk langit sementara tunggu pukul 12 tgh malam. Hanin dah freak out dah. same goes to me, of course. so we olls pun tak jadi laaaaaaaa tgk firework..... mmg tahan je nak nangis sebenarnya. kecewa baq hang. mcm kena lenyek dgn lori bawa ayam katik. k. tapi aku tak selesa.. bebasnya pergaulan... istighfar panjang dah aku :(

and we ended up tgk firework dari balcony condo aku jelah. hahahaa. aku jerit sekuat hati mcm org jakun. ya Allah I never felt so happy since ages........ it was daaaaaaaaaaaaaaaarn beautiful. tgk dari jauh pun dah happy gila.. 15 minit aku terlompat2 sampai mata berair-air hhehehehehehehehehehehehe.

and just nowwwwwwww, Chinese New Year kan. tak sangka nampakkk firework dari tingkap bilik. so again, diyana amirah bt ibrahim jadi lah minah jakun balik................ :D :D :D excited sangat lah. post kali ni sebenarnya nak kasi hint kat future husband. nnt bawak la wife awak ni tgk bunga api tau. ya rabbi k dah jgn merapu dah. 


No comments: