Monday, July 7, 2014

assalamualaikum :)

alhamdulillah dah seminggu dah kita berpuasa. kejap sangat masa berlalu. I wasn't in good health last week. skrg pun suara still nak keluar taknak keluar je. comel gak suara serak basah. kehkeh. 

sejak mula ramadhan I was having hard time in coping with my mixed-up emotions. dgn keadaan aku skrg yg masih tak berapa sihat, especially bila rasa kepala tu tak berapa nak center, so boleh dikatakan I was almost in insanity state. takut jugak.. but then kawan2 semua support, and I realized that I have to struggle to fill up this emptiness alone. no one can help. 

memang susah nak bangkit balik bila dah jatuh menjunam macam ni. 

moga Ramadhan kali ni memperteguh dan memperat hubungan kita dgn Pencipta. inshaaAllah.


 

 

No comments: