Saturday, September 13, 2014

Bora Ombak with my girl

assalamualaikum,

selasa lepas, my baby girl made a surprise! beberapa hari sebelum malam selasa tu memang Hanin dah cakap awal2 nak bawak aku g tempat best. kena pakai lelawa n dia dah booking awal2. aku lek jela en tapi tipu lah tak excited..... 

so yeah... bila dah sampai, nak nangis rasa haha memang nak sangat pergi sini sebab orang kata tempat dia cantik. i love lights. i freaking love fairylightsssss. bila masuk Bora Ombak, penyambut tetamu bunyikan gongg tu haha n brought us to our place. mmg majoriti yg ada semunya couples. ada jugak yg photoshoot prewedding waktu tu. suasana romantik gilerrr. 

Hanin book tempat paling hujunggggggg sekali. dia macam pondok ke wakaf ke apa aku tak ingat apa nama siap ada roses atas meja semua. kiranya kalau datang sini boleh la nak set ikut kita nak mcm mana. ada pakej dia. tapi setting table je aku estimate dalam rm50. hehek belum makan lagi.

untuk makanan, ada set2 dia tp we chose ala carte. n range harga makanan dia x la mahal. kalau main dish standard price la RM15-25 mcm tu. if nak makan nasi n lauk2 bagai tu quite mahal so that's why ramai pilih set. saving sikit. aku pilih nasi ayam bakar emm dap gila n Hanin pulak makan chicken chop wuish besar gila x abeh makan. haha

Bora Ombak ni sebenarnya berkonsepkan Bali. waktu ktorg makan ada mcm pemuzik entertain ktorg. datang dari satu meja ke meja n nyanyikan lagu. boleh request lagu lagi tu. awww sho shweet ;) bahagia hidup ada makwe sweet ni. tayah tunggu kawen :p

so Bora Ombak ni sebelah Sports Planet, Ampang. dekat dengan KPJ Ampang. area situ lah. 











i'll only marry a man who can beat her sweetness :p
lol

No comments: