Saturday, November 8, 2014

assalamualaikum,

it's been awhile. long time no update. pegang laptop pun tak selalu sangat, except nak bukak cimb clicks check allowance dah masuk belum hari tu ahaks.

anywhere, life's good so far and I still can cope with it. but it's just that ibu just admitted to the hospital due to dengue fever. so. patah la sebelah kaki i olls.. aku kena take over la kerja seorang ibu tp alhamdulillah ibu kan kuat gilaaaaaaa so maybe few days lagi sihat la ibu. aminn! adik aku yg helmi tu pun baru keluar hospital sbb denggi jugak. musim la musim.

haih awkward do dah lama tak menaip.

hmmmmmm..

entah. aku rindu ayah.



No comments: