Monday, January 12, 2015

sem 4, done!

CANT BELIEVE THAT IM DONE WITH SEMESTER 4, BABY!

alhamdulillah....

anyway, assalamualaikum chu olls ;) I'm back with more fun! itu trademark aku lah dari dulu. back with more fun konon. padahal merapu je keje.

sooooo last paper was on Friday and over all, okay lah alhamdulillah. ada la satu dua paper sangkut tapi kumohon paling koman pun B jadi lah. tp B+ better lah... orite enough. walaupun baru habis exam aku dah mula fikir pasal result. gila tak gila. semangat membara. padahal cuak mak engko.

macam biasa lah. cuti UniKL mana lama. awal bulan 2 naik lah cutinya. plan berlambak gila. nak jumpa geng ni lah, geng tu lah. aku ni unversal. semua org aku baik je. tp yg paling penting...... aku dalam misi diet. I gained so much weight. gemuk jugak lah semua dok cakap aku makin besar. tp bila tgk cermin, comel je lagi. uhuks mula dah poyo dia.

sebenarnya dari tadi aku dok menggoooogle resepi n menu diet. skipping pagi petang tu perlu and I just read in an article that states that, skipping selama 10 minit dah boleh hapuskan 180 calories. tak ke banyak tu? mohon esok lepas beli barang dapur untuk diet ni, rajin2kanlah makan salad.. tgh semangat ni. nasib ibu kemain support hulurkan je apa yg patut. tau2 je tgh pokai.

semoga aku istiqamah!! go go yanamiammor. muah ciked! :*




No comments: