Thursday, September 3, 2015

bosan. penat.

to be honest, aku dah bosan. aku bosan tgk org Melayu Cina India dok bertelagah. aku bosan tgk pemimpin negara keep on acting like shit. aku bosan dah nk tgk what would happen next. ada perang saudara ke lepas ni. ya Allah aku tak tahan betul. aku dah tak tahu dah where do i belong. duduk kt Malaysia, tapi hak bersuara dah tarak. aku ni baru umur 21. banyak lagi masa kalau panjang umur nak duduk kat negara ni tapi patriotisme aku pun makin nipis. dah lah bye. malas nk duduk Malaysia. duit please jatuh dr langit. nak blah bawak diri dari sini. 

lol. nk cakap aku x bersyukur la tu. haa suka hati. 

No comments: