Monday, October 17, 2016

Pre-Convo Photoshoot

aku selalu berangan nak photoshoot pre-convo BAAAMMM sikit. maksudnya mcm lain daripada lain la. abang tahun lepas masuk OhBulan sebab dorang jadi Star Wars. tp disebabkan kekangan masa, otak pun barai takde idea so ni jela mampu hahah alhamdulillah.

sabtu pagi ktorang ambil robe, petang tu jugak photoshoot terus. awalnya tiga kerat je boleh photoshoot. waktu tu aku dah mcm.. aih tak best la bertiga padahal geng ada 5 orang konvo sekali. end up semua boleh join.

location: KLCC area. so ktorg mmg tebalkan muka jela pakai robe gitu. siap ada lg foreigner amek gambar ktorg ;) hahaa










banyak lg gambar tp x edit lg. pictures taken by my friend. dia muslimah photographer. boleh usha ig dia knaphotogart . baru tak segan nak posing ;) 



No comments: